Δευτέρα 10 Μαρτίου 2008

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ - ΣΚΟΠΙΑ

Πηγή : www.crazy-press.blogspot.com



Η Ελλάδα θα πρέπει κάποτε να περάσει στην αντεπίθεση γιατί έχει να παρουσιάσει την ιστορία της και τους αδιάβλητους ισχυρισμούς της που είναι:

1. Στον Ολυμπο ήταν η κατοικία των 12 θεών και στην Πιερία η λατρεία των Μουσών, ο δε Μακεδών ήταν πρόγονος του Μακεδονικού λαού κατά τον Ησίοδο.

2. Γενάρχης των βασιλέων της Μακεδονίας ήταν ο Ηρακλής κατά τον Ηρόδοτο και ο Στράβων έλεγε: Ελλάς ουν εστί και η Μακεδονία.

3. Οι Μακεδόνες ήταν μέλη της αμφικτιονίας των Δελφών εις δε τους ολυμπιακούς αγώνες που ήταν ΜΟΝΟ Ελληνες νίκησαν 10 Μακεδόνες.

4. Τρία αρχαία θέατρα: του Δίου, της Βεργίνας και των Φιλίππων παρουσίαζαν ελληνικές τραγωδίες και όλα αυτά είναι στη Μακεδονία μας.

5. Στην Παλαιά Διαθήκη αναφέρονται τα ακόλουθα στοιχεία υπέρ της Ελλάδας:

α. Ο βασιλιάς των Περσών θα ηττηθεί από τον Ελληνα βασιλέα (Προφ. Δανιηλ κεφ.Η).
β. Ο Αλεξάνδρος Φιλίππου ο Μακεδών νίκησε τον βασιλέα των Περσών (Μακκαβαίοι Α).

6. Από τη Μακεδονία άρχισε το αποστολικό του έργο ο Απόστολος Παύλος και τούτο εξάγεται από τις ίδιες τις αποστολές του. Οι επιστολές προς Φιλιππισίους και προς Θεσσαλονικείς στην Ελληνική γλώσσα γράφτηκαν.

7. Από τη Μακεδονία ξεκίνησαν οι Ελληνες μοναχοί Κύριλλος και Μεθόδιος τους οποίους ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ο Β’ χαρακτήρισε Ελληνες Μοναχούς.

8. Στη Μακεδονία μας βρέθηκαν 65.000 ευρήματα όμοια με τα ευρήματα της υπόλοιπης Ελλάδας.

9. Χιλιάδες ευρήματα μόνο σε Ελληνικές επιγραφές υπάρχουν στη Μακεδονία, στην Ασία, στην Αφρική. Ελληνική είναι η γλώσσα των Μακεδόνων.

10. Καμιά επιγραφή δεν υπάρχει της λεγόμενες από τους σκοπιανούς μακεδονικής γλώσσας, ενώ αντιθέτως υπάρχουν 6.000 αρχαίες ελληνικές επιγραφές της αρχαίας Μακεδονίας που δημοσιεύει το κέντρο ελληνικής και ρωμαϊκής αρχαιότητας.

11. Η εγκατάσταση των Σλάβων στη Βαλκανική έγινε τον 6ο μ.Χ. και η πολιτιστική τους ιστορία αρχίζει τον 10ο μ.Χ. αιώνα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά όλα θα πρέπει να τύχουν ανάλογης προβολής από τα ελληνικά ΜΜΕ.