Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΑ ΣΚΌΠΙΑ ΠΑΡΆΝΟΜΑ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΎΝΤΑΙ «Μακεδονία» ΣΤΙΣ ΕΠΊΣΗΜΕΣ ΚΡΑΤΙΚΈΣ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΕΣ


Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει υποστηρίξει πως η Συμφωνία των Πρεσπών αν και κάκιστη δεν μπορεί να αλλάξει και επειδή είναι μια κυρωμένη από την Βουλή διεθνή σύμβαση θα πρέπει να την τηρήσει.

Όμως ακόμα και έτσι η Συμφωνία θα πρέπει να τηρείται και από τις 2 πλευρές πράγμα που δεν συμβαίνει από τους Σκοπιανούς. Μια Συμφωνία που δεν τηρείται από την άλλη πλευρά είναι μια Συμφωνία η οποία μπορεί να καταγγελθεί και εν τέλει να ακυρωθεί.

Από τον περασμένο Ιούνιο έγινε γνωστό πως η επίσημη τουριστική εκστρατεία των Σκοπίων συνέχιζε να περιστρεφόταν γύρω από το σλόγκαν «Macedonia Timeless» μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τουριστικής www.macedonia-timeless.com.

Αφού υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από την Ελλάδα, η κυβέρνηση Ζάεφ προχώρησε σε επιφανειακές αλλαγές στην επίσημη ιστοσελίδα της χώρας, τροποποιώντας απλά το «Macedonia Timeless» σε «Νorth Macedonia Timeless». ΄

Το ωραίο όμως είναι πως σε ότι αφορά την ονομασία της ιστοσελίδας (domain) οι Σκοπιανοί δημιούργησαν και λειτουργούν δύο εκδοχές της.

Το www.northmacedonia-timeless.com και το προηγούμενο www.macedonia-timeless.com.


ΠΗΓΗ: https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ethnika-themata/805824_ta-skopia-paranomos-synehizoyn-na-apokaloyntai-makedonia-stis

Δεν υπάρχουν σχόλια: