Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ «ΒΟΜΒΑ» ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ: Διοργανώνουν Συνέδριο για την «εθνική επανένωση» στις 22 Ιουνίου – «Φουντώνει» η ένταση


Εξελίξεις φαίνεται ότι έχουμε στο άλλο μέτωπο για την Ελλάδα, που αφορά το γειτονικό κρατίδιο των Σκοπίων, στο οποίο όπως φαίνεται «φουντώνει» η ένταση από τους Σκοπιανούς εθνικιστές του VMRO με ρωσικό δάκτυλο, αφού οι ίδιοι αρνούνται κατηγορηματικά την νέα ονομασία «Βόρεια Μακεδονία», ενώ διαφαίνονται και πολιτικές εξελίξεις στην χώρα.

Οι Σκοπιανοί εθνικιστές ετοιμάζουν συνέδριο για την εθνική τους επανένωση στις 22 Ιουνίου!, όπως αναφέρει ο τοπικός τύπος.

Θα είναι παρόντες εκπρόσωποι της Δημοκρατίας της Μακεδονίας, της Μακεδονίας του Αιγαίου, της  Μακεδονίας του Πιρίν, της Αλβανίας  καθώς και εκπρόσωποι διαφόρων παμμακεδονικών οργανώσεων από όλο τον κόσμο.

Το πιο ανησυχητικό όμως στην όλη ιστορία είναι ότι έχουμε παράλληλη προσπάθεια δημιουργίας στα Βαλκάνια, της Μεγάλης Αλβανίας, της Μεγάλης «Μακεδονίας» και της Μεγάλης Σερβίας με ενσωμάτωση εδαφών που κατοικούν πολίτες των χωρών αυτών και αυτή η κατάσταση ποτέ στην ιστορία της περιοχής δεν βγήκε σε καλό.


ΠΗΓΗ: https://www.pentapostagma.gr/2019/06/ετοιμάζουν-βόμβα-οι-σκοπιανοί-εθνικι.html/amp


Δεν υπάρχουν σχόλια: