Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ: Αναφορά Ι.Λαμπρόπουλου στον πρόεδρο της δημοκρατίας και στον πρόεδρο της βουλής


Προς τον αξιότιμον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.
14 Ιανουαρίου 2019

ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Όπως σας επισημαίνουν οι «ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ» με το έγγραφο που επισήμως σας κοινοποιώ, η λεγόμενη «Συμφωνία των Πρεσπών» δεν είναι μόνο μία εθνικά απαράδεκτη συμφωνία, η οποία ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ευθέως τα συμφέροντα της Ελλάδος και των Ελλήνων, αλλά πρόκειται και για μία ΑΚΥΡΗ και πολλαπλώς ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ συμφωνία.
Και είναι πολλαπλώς αντισυνταγματική διότι: παραβιάζει το άρθρο 1.2 του Συντάγματος που αποσαφηνίζει πως «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία» ενώ η συμφωνία αυτή έρχεται σε κατάφωρη αντίθεση με την θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού, οπως αυτή εκφράστηκε με τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια, όπως και το ότι την φέρνει προς κύρωση στην Βουλή, μία κυβέρνηση διασπασμένη που δεν έχει την κυβερνητική πλειοψηφία.
Παραβιάζει επίσης το άρθρο 1.3 του Συντάγματος που αναφέρει πως: «όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον λαό , υπάρχουν υπέρ αυτού και του έθνους, και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα». Αν εσείς θεωρείτε ότι η «συμφωνία» αυτή, είναι υπέρ των συμφερόντων του λαού και του έθνους, χρειάζεστε έναν θάλαμο ψυχιατρείου και όχι να βρίσκεστε στην θέση του προέδρου της ελληνικής Δημοκρατίας.
Παραβιάζει επίσης κατάφωρα το άρθρο 28.2 του Συντάγματος που ορίζει ρητώς πως: «για ψήφιση νόμου που κυρώνει συνθήκες ή συμφωνίες με άλλα κράτη ή όργανα διεθνών οργανισμών απαιτείται πλειοψηφία τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών. Απαιτούνται λοιπόν κατά το Σύνταγμα 180 ψήφοι και όχι απλή πλειοψηφία με 151.
Κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας.
ΤΙ ΑΒΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ και γιατί δεν λαμβάνεται υπ’ όψιν σας το Σύνταγμα της Ελλάδος;
ΈΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ, γνωρίζετε να διαβάζετε και ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΆΝΕΣΤΕ τις έννοιες των λέξεων που διαβάζετε;
Τι ακριβώς συμβαίνει στην πατρίδα μας; Έχετε ξεχάσει πως έχετε δώσει όρκο, να φιλάτε το ΣΥΝΤΑΓΜΑ;
Κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας.
Αν παρ’ όλα όσα σας προανέφερα και με την κοινοποίηση του εγγράφου των «ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ» εσείς δεν πράξετε το καθήκον σας σύμφωνα με το Σύνταγμα και τον όρκο σας , τότε μας δείχνετε φανερά χωρίς να αισχύνεσθε, πως σφετερίζεστε των εξουσιών που σας έχουν παραχωρηθεί και ενεργείτε με ΔΟΛΟ κατά των συμφερόντων του ελληνικού λαού και της πατρίδος και σας ενημερώνω πως κατά το άρθρο 120 παρ 2.3.4. του Συντάγματος, είμαστε υποχρεωμένοι οι Έλληνες πατριώτες να αντισταθούμε και να εμποδίσουμε αυτήν την τραγική παραβίαση του Ελληνικού Συντάγματος με οποιοδήποτε μέσον , για να μην περάσει αυτή η Αντισυνταγματική και εθνικά απαράδεκτη συμφωνία, που ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ευθέως τα συμφέροντα της πατρίδος και του έθνους των Ελλήνων.
Μετά τιμής
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερυνητής-αρθρογράφος
ΠΗΓΗ: https://justiceforgreece.wordpress.com/2019/01/17/συμφωνία-πρεσπών-αναφορά-ι-λαμπρόπου/#more-22002

Δεν υπάρχουν σχόλια: